'Brangelina' efsanesi geri mi dönüyor?

2016 yılının eylül ayında eşi Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie'nin eski eşine geri dönmesi için çağrıda bulunduğu ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 13 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2019 11:21:55
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1532 okunma
Google News

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e açtığı boşanma davasının üzerinden iki buçuk yıl geçti. Ve çiftin boşanmasıyla ilgili yasal detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, İngiltere’de yayınlanan The Sun gazetesi, geride bıraktığımız perşembe günü, Jolie’nin ayrılık konusundaki fikrinin değiştiğini ve evliliği yeniden canlandırmak istediğini iddia etti.

UZLAŞMA İLE İLGİLENMEDİ

Gazetenin çiftin çevresinde bulunan bir kaynağa dayandırarak yaptığı haberde, Angelina’nın Brad’e onunla yeniden bir ilişki içinde olmak istediğini açıkça belirttiği söyleniyor. Yine aynı haberde 55 yaşındaki Pitt’in ise bu uzlaşma ile ilgilenmediğini ve sadece bir şeylerin halledilmesini istediğini iddia ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.