Ölü sandıkları kızlarına 16 yıl sonra kavuştular

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında Kilis'te kaybolan Zeynep Yıldız'ın izine ulaşıldı. Filimleri aratmayan hikaye ise herkesi ekran başına kilitledi.

Yaşam Yayın: 12 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.04.2019 10:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1707 okunma
Google News

Zeynep Yıldız 16 yıl önce evlerinin önünde kaybolmuş bir daha izine ulaşılamamıştı. Aileyi sevindiren haberde Müge Anlı'dan geldi. Müge Anlı ve ekibi kayıp Zeynep Yıldız'ın 31 yaşındaki fotoğrafına ulaştı. Peki Zeynep Yıldız'ı kim neden kaçırdı? 31 yaşındaki genç kadın ailesine neden hiç ulaşmadı?

 

16 yıl önce kaybolan ve bir daha haber alınamayan Zeynep Yıldız'ın ailesi bundan 2 yıl önce esrarengiz bir şekilde izine rastlıyor. Öldü sandıkları kızlarının yaşadığını öğrenen aile kayıp kızlarını bulmak için Müge Anlı'nın programına katılıyor ve esrarengiz olaylar zinciri ise başlıyor.

 

2003 yılında 15 yaşında iken evlerinini önünde oynarken bir anda kayıplara karışıyor Zeynep Yıldız. Ailesi her yerde aramasına rağmen hiç bir ize ulaşmıyor. Aile o dönem Kilis'te yaşayan ve çocukları kaçırdığı söylenen Şakir isimli evli ve iki çocuk babası olan şahıstan şüpheleniyor.

 

Bütün bu bilgilere dayanarak aile kızlarını bulmak için polise ulaştı ayrıca Şakir denen şahısa ulaşan aile hiç bir ize ulaşamadı. Anne Emine Yıldız, 2 yıl boyunca Kilis'de kızını sokak sokak aradı ama bulamadı. Kızının acısına dayanamayan anne bir çok hastalığa yakalandı.

 

Aradan geçen onca yılın ardından 2 yıl önce Kilis Emniyeti, Zeynep'in abisi Duran Bey'i arayarak, "Sizin kız kardeşinize ait olduğunu düşündüğümüz bir bileklik bulduk." dedi. Aile emniyetten gelen bu bilgiyle 16 yıldır kayıp olan ve artık öldüğünü düşündükleri Zeynep Yıldız'ın yaşadığı bilgisine ulaştı.

 

Müge Anlı 16 yıl sonraki halini buldu

2003 yılından Kilis'te kaybolan 15 yaşındaki Zeynep Yıldız'dan izine Müge Anlı ve ekibi ulaştı. Şuanda 31 yaşında olan Zeynep Yıldız'ın yeni haline ait fotoğrafı canlı yayonda veren Müge Anlı kayı kıza ulaşmaya çalışıyor. Anne Emine Yıldız ise canlı yayında kızının son halini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak:internethaber.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.