Erdoğan'dan 3600 ek gösterge mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hemşirelerimizin de 3600 ek gösterge meselesini söz verdiğimiz şekilde çözeceğimizi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur." dedi.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2019 13:15:57
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2308 okunma
Google News

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent'teki Ankara Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bilkent Şehir Hastanemizin merkezinde yer aldığı bölgede 600 dönümlük sağlık vadisi ve yaşam bilimleri teknoloji geliştirme bölgesi kuracağız." dedi.

"Eminim şehir hastanelerimizden de en çok yine istemeyenler istifade edecek." diyen Erdoğan, "Varsın etsinler, bizim bu noktada bir derdimiz, sıkıntımız yok." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık çalışanlarımıza yönelik zaman zaman duyduğumuz saldırıların asla affedilir, hafife alınır bir tarafı yoktur." dedi. Hemşirelerin  3600 ek gösterge meselesinin söz verildiği şekilde çözüleceğini belirten Erdoğan, "Seçimden sonra ele alacağımız konulardan biri de budur." diye konuştu.

Erdoğan, "Savunma sanayisi gibi ilaç ve tıbbi teknoloji alanında da ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtarmalı, ihracatçı ülke haline gelmeliyiz." ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.