Cumhurbaşkanı'nın ilk tepkisi: 'Mustafa ne yaptın böyle?'

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ni ziyaret etti.

Yayın: 18 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.02.2019 10:21:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2878 okunma
Google News

Gökdere Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ne geçti.

Erdoğan, basına kapalı gerçekleşen ziyarette yetkililerden müze hakkında bilgi aldı.

Ritim Haber yazarı Cennet Yüzer Cankılıç, Erdoğan'ın müze ziyaretine ilişkin detayları köşesinde yayınladı.

​Cankılıç'ın köşesinin ilgili kısmı şöyle: 

"NE YAPTINIZ SİZ BÖYLE? MUAZZAM OLMUŞ"

Cumhurbaşkanı kürsüde hemen hemen 40 dakikaya yakın kaldı. Bursa yatırımlarını anlattı ve sözü tam karşısında bulunan 1326 Fetih Müzesi’ne getirip “Biraz sonra gezeceğim”dedi ve 31 Mart’a kadar da girişlerin ücretsiz olduğu müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda hemen karşı tarafta bulunan vizyon projelerden 1326 Fetih Müzesi’ne yürüyerek geçti. Burada Müzeyi gezen ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın verdiği bilgileri dikkatle dinleyen Erdoğan’ın sonradan aldığım bilgiye göre,üst kattaki kubbeye çıkınca “Ne yaptınız siz böyle muazzam olmuş” , “Mustafa Bey müthiş bir şey olmuş, burayı herkes görmeli” diyerek hayranlığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müze çıkışında Bursa’dan ayrılmadan önce de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek burada belediye başkan adaylarıyla biraraya geldi ve minik bir toplantı yaptı. Burada da öğrendiğim kadarıyla “ bu soğuya rağmen bu kadar insanın gelmiş olması güzel. Bu canlılığı diri tutun”diye memnuniyetini bildirdi.

►Cankılıç'ın yazısının tamamı için tıklayın...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.