'Kenevir sanayisinin kurulmasına öncelik vereceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kenevir tarımını ve üretimini artırırken aynı şekilde sanayisinin de kurulmasına öncelik vereceğiz." dedi.

Siyaset Yayın: 12 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 12.02.2019 23:01:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1837 okunma
Google News

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  partisince Abide Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak, vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasına, "Çıkar yücesine ederler seyran / Onları görenler olurlar hayran / Sandım ki geziyor kınalı ceylan / Akar leblerinden balı Çorum'un" dizeleriyle başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Çorumluları selamladı.

Çorum'un manevi muhafızlarından Elvan Çelebi'nin "Allah dostunu dost tutan kişiler, yerde ve gökte gün gibi ışılar." sözlerini aktaran Erdoğan, Çorum'un manevi büyüklerini yad etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizleri o gönül erlerinin, Hak ve hakikat aşığı o güzel insanların yolundan Mevlam ayırmasın diyorum. Çorum'un yiğit evladı, değerli yol ve dava arkadaşım, 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'a ve onun ciğerparesi Abdullah Tayyip'e de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Vatanımız, bağımsızlığımız ve istikbalimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi burada rahmetle anıyorum. Gazilerimizin her birine fedakarlıkları, cesaretleri için ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu 4 askerin şehit olduğunu belirten Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Erdoğan, bir yıllık aranın ardından Çorumlularla hasret gidermekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Çorumlu kardeşlerim bizi nasıl görüyorsa, hatta şöyle söyleyim göresiyorsa bizler de Çorum'u, Çorum'un vefalı insanlarını özlüyoruz. Çünkü biz bütün enerjimizi, gücümüzü, motivasyonumuzu sezlerden, sizlerle kucaklaşmaktan alıyoruz. Yurt içinde terör örgütlerine ve destekçilerine, yurt dışında ülkemize husumet besleyenlere karşı mücadele yürütürken yine cesaretimizi işte bu meydanı dolduran on binlerden alıyoruz. Sizin hayır dualarınızdan alıyoruz. Milletle yol yürümekten, milletle dertleşmekten, milletle beraber olmaktan daha büyük bir mutluluk tanımadık, tanımıyoruz." ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.