Aybaba: Birini atabilsek farklı olabilirdi

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Bizim kadromuz coşkulu, birlikte hareket etmesini bilen ve sahanın her yerinde basan bir takım" dedi.

Yayın: 09 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.02.2019 22:18:45
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
936 okunma
Google News

Süper lig'in 21. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Aybaba'nın açıklamaları şöyle;

"Oyuna iyi başladık, topun kontrolü bizdeydi. Sonrasında bireysel oyuna döndük. Oyuncular baktı takım olarak iyi bir şeyler yapıyoruz sonra bireysel olarak bir şeyler yapalım" dedi. Halbuki bizim özelliğimiz toplu halde iyi işler yapmak.

Bizim kadromuz coşkulu, birlikte hareket etmesini bilen ve sahanın her yerinde basan bir takım. Biz bu özelliklerimizi ön plana çıkararak eksik yönlerimizi de geliştirmeye çalışacağız. Beşiktaş savunmasını zorladık, 4 tane net pozisyonumuz var.

Onlardan birini atabilsek farklı olabilirdi. Muhammed genç kalecimiz, iyi bir kaleci, geleceğe damga vuracaktır bana göre."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.