AK kadınlardan birliktelik vurgusu

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar Bursa İl ve İlçe Yönetimlerinde görev yapmış olan Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Belediye Meclis Üyelerini bir araya getirdi.

Yayın: 09 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.02.2019 14:43:53
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
2378 okunma
Google News

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ev sahipliğinde Merinos AKKM Muradiye Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez’in yanı sıra, parti kurulduğundan beri Bursa İl ve İlçe Yönetimlerinde görev yapmış olan Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“AK Parti’nin kaderi, Türkiye’nin kaderidir”

Yoğun katılımın yaşandığı programda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç şunları söyledi:

“2001’den bu yana önemli mesafeler kat ettik. Girdiğimiz her seçimde milletimizin desteğini aldık. Her seçim çok önemliydi ve adeta kader anlarını beraber yaşadık. Hepinizin bildiği gibi birçok zorlukla karşılaştık. Tüm bu engellemelere rağmen büyüyerek ve güçlenerek yolumuza devam ettik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket ettik. Milli geliri, 3500 dolardan 11 bin dolara çıkardık. Devlet millet kaynaşmasını sağladık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle artık tek belirleyici güç de millet oldu. O yüzden diyoruz ki AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir.”

Vekil Gözgeç sözlerini şöyle noktaladı:

“Biz AK kadınlar 31 Mart Yerel Seçimlerinde de canla başla çalışıp şer odaklarına izin vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız bizlere, kadınlara güveniyor. 1994 yerel seçiminde İstanbul’da kadınlarla yola çıktı. Ve daima bizi, sosyal hayatta ve siyasette var olmamızı destekledi. Değerlerimizle, inançlarımızla toplumda var olmamızın önünü açtı. Biz kadınlar, köklü medeniyetimizden aldığımız güçleri Nene Hatunların, Hayme Anaların torunları olduğumuz bilinciyle çocuklarımızın geleceğini, ülkemizin geleceğini emin ellere teslim edeceğiz.”

“Siyasette kadın yetiştirmek gibi bir misyonumuz var”

“Bizleri bir araya getirerek özlem gidermemize, hasbihal etmemize ve motive olmamıza vesile olan Emine Yavuz Gözgeç Vekilimize teşekkür ediyoruz” diyerek söze başlayan Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ise şunları söyledi:

“Dünyada organize olmuş en büyük kadın hareketiyiz. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımızla toplumun en küçük birimine kadar ulaşıyoruz. Her seçimde girilmedik ev, sıkılmadık el, konuşulmadık insan bırakmamak bizim ana düsturumuz. Bizim bir misyonumuz daha var. Biz partimizin politikalarını ve davamızı anlatırken bir yandan da siyasetteki kadının yerini güçlendirmek ve siyasete daha fazla kadın yetiştirmek için de uğraşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana icra mekanizmalarında ve karar verme noktalarında kadın sayısını hep arttırdık. Arttırmaya da devam edeceğiz. Burada amacımız nicelik kadar niteliğimizi de arttırmaktır”

“Bizler sokakta, mahallede, evlerde her yerde varız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez ise, “AK Parti tüm kadınlarımızın, kız çocuklarımızın umudu oldu. Bu noktada çalışmak ve bulunduğumuz konumu ileriye taşımak için hepimize görevler düşüyor. Sizlerin ve bizlerin yetiştirdiği birçok kadın eminim ki siyaset sahnesinde AK Parti’nin temsilcisi olacaktır. Bizler sokakta varız, caddelerde varız, evlerde kısacası her yerde varız. Konuştuğumuz ve gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın taleplerini milletvekillerimize, yerel yöneticilerimize iletmek için köprü olmaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki bu zamana kadar gösterdiğimiz azimli çalışmayı 31 Mart Yerel Seçimlerinde de göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“31 Mart yerel seçimleri çok önemli”

Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı  Hakan Çavuşoğlu da 31 Mart Seçimlerini önemine değinerek şunları söyledi:

“Muhalefetin ülkeyi idare etmek, yerel yönetimlerde başarı sağlamak, milletin kalkınmasını ve standartlarını geliştirmek gibi dertleri yok. Onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan. Onları bu motive ediyor. Bu anlamda bizler de saflarımızı daha da sıklaştırmalıyız. Ana hedefe odaklanarak yol yürümemiz gerekiyor. 31 Mart yerel seçimleri çok önemli. Bu seçimlerde yaşanacak olumsuz bir sonuç, bazılarını cesaretlendirecek ve ülkenin huzurunu bozmaya yönelik ne gerekiyorsa yapmalarına zemin hazırlayacaktır. Ancak biz sandıkta olumlu bir sonuçla çıkarsak hiç birini yapamazlar ve Türkiye’nin 2023’e ve daha ileri hedeflerine bir ket vuramazlar.”

“Bu motivasyon ve güçle çalışmalıyız”

Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’e, düzenlediği bu program için teşekkür eden Çavuşoğlu, “Bir süredir Genel Merkezimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde adaylarımız belirlendi.

En adil, en objektif, en iyi kriterlerle oluşturulan listelerle birlikte 31 Mart’a kadar en iyi şekilde çalışmamız gerekiyor. Çünkü insana çalıştığı kadarının karşılığı vardır. Emine Hanımın bizleri sizlerle bugün bir araya getirmesi çok önemli. Yeni bir motivasyon ve güç birliği oldu. Buradan aldığımız güç ve enerjiyle sahada hep birlikte derdimizi anlatmalıyız” diyerek sözlerini noktaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.