İYİ Parti Bursa'da 3 aday daha belli oldu

İYİ Parti’de belediye başkanları adayları açıklanmaya devam ederken 2'si büyükşehir belediyesi olmak üzere, 4 il, 79 ilçe ve 22 beldede daha belediye başkan adaylarını açıklandı.

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.02.2019 19:11:02
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1867 okunma
Google News

Olay Gazetesi'nden Derya Demir'in haberine göre;

Bursa’da da isimlerinin belli olması beklenen İznik, Karacabey ve Keles adayları da açıklanan adaylar arasında yer aldı.

Buna göre İznik’te Kenan Karakaş, Karacabey’de Ayhan Tayfur ve Keles’te Hüseyin Ekmekci İYİ Parti’nin adayları olarak belirlendi.

Geçtiğimiz hafta ise  Orhangazi’de İsmail Yılmaz, Orhaneli’de İsmail Asa, İnegöl’de Hakan Özdemir, Büyükorhan’da Kamil Mehmet Acaroğlu, Yenişehir Ercan Özel ve Mustafakemalpaşa’da ise Şükrü Erdem’in ismi açıklanmıştı.

İznik, Karacabey ve Keles’te açıklanan adaylar ile İYİ Parti Bursa’da yerel seçimlerde partisini temsil edecek tüm adaylarını tamamlamış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.