Mehmet Ali Erbil'in ilk isteği herkesi şaşırttı

Evinde düştükten sonra 'Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesi ile komaya giren Mehmet Ali Erbil'in ilk isteği lahmacun ve pizza oldu.

Yaşam Yayın: 07 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.02.2019 11:21:41
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1606 okunma
Google News

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018'de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, 16 yıldır mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı.

Aylardır ölümle pençeleşen usta oyuncunun durumu iyiye gidiyor. Posta'nın haberine göre Mehmet Ali Erbil, normal odaya alındı, bilinci açıldı, konuşmaya başladı. Bilinci açılır açılmaz ilk isteği lahmacun ve pizza oldu. 8 Şubat'ta 61 yaşına basacak olan Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü partisi düzenlenecek.

Odası balonlarla süslenecek. Kutlamaya eski eşleri ve çocukları; Sezin, Yasmin ve Ali Sadi katılacak. Ailesi dışında hiç kimse alınmayacak.Mehmet Ali Erbil hastalık sürecinde 15 kilo vermişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.