Mudanya muradına erecek

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, Mudanya Halitpaşa Mahallesi Yıldız Tepe mevkiinde bulunan Sea Marine Sitesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yayın: 28 Ocak 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.01.2019 16:24:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1217 okunma
Google News

“Mudanya Muradına Erecek” sloganı ile yola çıkan ve Mudanya’nın tüm kesimleri ile kucaklaşan Dr. A. Murat Ünal, Mudanya Halitpaşa Mahallesi Yıldız Tepe bölgesinde bulunan Sea Marine sitesi sakinleri ile buluştu. “Dünyanın nadide köşelerinden biri olan Mudanya’ya hizmetkâr olmak bana verilmiş en büyük onurlardan biridir” diyen Ünal, Mudanyalıların teveccühünü kazanmak için samimi, dürüst ve halkla iç içe olacağının altını çizdi. Mudanya’nın coğrafi ve tarihsel güzelliğine vurgu yapan Ünal, “Mudanya’nın şu an içinde bulunduğu durum ne güzelliğine, ne coğrafi yapısına ne de tarihi ve doğal zenginliğine yakışır değil” dedi. Mevcut Mudanya Belediyesinin rutin işleri olan çevre temizliği ve düzenleme hizmetlerinin yetersiz olduğuna işaret eden Ünal, “Çöpler toplanmıyor. Park olarak ayrılmış yerler mezbelelik içerisinde. Sokakta yaşayan dostlarımız kaza sonucu yaralandığında müdahale edilmiyor. Sürekli yönetim kadrosu ile ilgili şikâyetler alıyoruz. Evraklar kayboluyor. İş takibi yapılamıyor” şeklinde eleştirdi.

 

“TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEYECEĞİZ”

Görevdeki Mudanya Belediye yönetiminin 2014 yerel seçimlerinde verdiği sözleri tutmadığını söyleyen Ünal, “Seçim çalışmaları boyunca çeşitli taleplerle karşılaşıyoruz. Mudanyalı hemşerilerime tutamayacağımız sözler vermeyeceğiz. Verdiğimiz sözlerinde tamamen arkasında olacağız. Elimizdeki gücün farkındayız. Bu gücü tamamen Mudanyalının menfaatleri doğrultusunda kullanacağız. Biz halkın bilgisi ve onayı olmayan hizmetleri yapmayacağız” diye konuştu.

 

“YOĞUN BİR SEVGİ İLE KARŞILANIYORUZ”

Ünal, seçim çalışmaları sırasında vatandaşın yoğun ilgisinden bahsederek, “Seçim çalışmaları boyunca kimin elini sıktıysak, kime selam verdiysek sağ olsunlar Mudanya halkı Murat kardeşlerini bağırlarına bastı. Yoğun bir sevgi ve ilgi ile karşılaşıyoruz. Bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Mudanyalı hemşerilerim teveccüh edip belediye başkanlığı makamını layık görürler ise tüm enerjimiz ile çalışıp Mudanya’yı hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYE VURGUSU

Sea Marine sakinlerinin ışıklandırma, minibüs güzergâhı,asfaltlama ve siteye çıkan yol üzerindeki güvenlik denetlemesiile ilgili taleplerine, “Mudanya’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğuna yatırım yapacağız. Biz göre geldiğimizde çözüm ve hizmet odaklı olacağız” diye ifade etti.Sea Marine sakinleri ile yapılan toplantıya Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.