Müge Anlı'nın, konuklarına sarılmak için kurduğu düzenek kırdı geçirdi

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 aylık aranın ardından ekranlara geri döndü. Canlı yayınlanan program için her seyirciye maske ve siperlik dağıtıldı. Öte yandan Anlı ve konuklar arasına bir şeffaf paravan çekildi.

Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 12:12:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1516 okunma
Google News

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 aylık aranın ardından bugün canlı yayınlanan bölümüyle ekrana geldi. Program için alınan güvenlik önlemleri ise dikkat çekti.

 

 

STÜDYOYA MESAFELİ SARILMA SİSTEMİ KURULDU

 

Bir süredir pandemi nedeniyle ekrana gelmeyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ekrana dönüşünde izleyicilerini ve program partnerlerini ne kadar özlediğini belirtti. Müge Anlı programda ayrıca programında kavuşanların Koronavirüs önlemleri çerçevesinde birbirine 'mesafeli' olarak sarılabilmesi için de bir çözüm buldu. Anlı 'Artık nasıl sarılacağız diye düşünmenize gerek yok" dedi ve stüdyoda sarılabilmek için naylon bir koruyucunun devreye girdiği programda ilk denemeyi Müge Anlı ekip arkadaşıyla yaptı.

 

 

KARANTİNADA 9 KİLO VERDİ

 

Öte yandan karantina sürecini evinde geçiren Müge Anlı, geçtiğimiz ay konuk olduğu 2. Sayfa programında yaptığı samimi açıklamalarda temizlik yapmaktan 9 kilo verdiğini söylemişti. Anlı'nın yeni hali ise sevenlerinden tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.