'Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarında her zaman yanlarındayız'

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımlarını evlerine kadar götürerek ulaştırıyor.

Yayın: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 30.05.2020 19:02:09
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
938 okunma
Google News

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Sosyal yardım ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için hazırlanan erzak paketlerini evlerine kadar götürerek teslim ediyor. Gıda, giyecek, engelli sandalyesi, hasta nakil hizmeti yoğun olmak üzere yaptığımız sosyal yardım hizmetlerimizle desteğe ihtiyacı olan hemşehrilerimizin yanında olarak sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletiyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirerek manevî desteğimizle de onlara güç veriyoruz” dedi.

 

Gürsu Belediyesi’nce yapılan sosyal yardımlar kapsamında, her gün yapılan sıcak yemek hizmeti de ihtiyaçlı olduğu tespit edilen vatandaşlara ulaştırılmakta.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.