İşte İmamoğlu'nun kaderini değiştiren isim! Ben almayınca gitti başkan oldu

Trabzonspor'da hem altyapıda hem de A takımda başardıklarıyla kulübün efsane isimlerinden olan Sadi Tekelioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Tekelioğlu, futbol oynadığı dönemde İmamoğlu'nu beğenmeyip takımına transfer etmediğini söyledi.

Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 14:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1407 okunma
Google News

Trabzonspor'un efsane isimlerinden olan Sadi Tekelioğlu, koronavirüs salgını nedeniyle Türk futbolunda oluşan sorunları değerlendirirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili ilginç bir anısını da aktardı.

 

Ekrem İmamoğlu'nu Akçaabat Yıldızspor'da oynarken beğenmediğini ve Trabzonspor'a transfer etmediğini söyleyen Tekelioğlu, "Trabzonspor'da çalıştığım dönemde kaleci sıkıntısı yaşıyoruz. Akçaabat Yıldızspor'da dönemin teknik direktörü Kenan Kaba'ya 'Elinde kaleci var mı?' diye sordum. 'Var' dedi. Kaleci adayımız top ağlara gidiyor, ondan sonra atlıyor. Beğenmedim. Almadığım o kaleci, önce Beylikdüzü ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Ekrem İmamoğlu, 2 yıl önce görüştüğümüzde 'Benim futbol hayatımla oynadın' diye takıldı."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.