Cemaatle namaz kılmak isteyen grup, polise saldırdı! Çok sayıda gözaltı

Adana'da bir grup, yasak olmasına rağmen bir camide toplu olarak teravih namazı kılmak için bir araya geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen direnen 40 kişi, polise saldırdı.

Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 09:59:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1465 okunma
Google News

Koronavirüs tedbirleri kapsamında virüsün yayılmasının önüne geçmek amacıyla camilerde cemaatle birlikte namaz kılınması yasaklanmıştı. Salgının tablosunda iyileşmeye gidilen son günlerde, vatandaşların tedbirlere uymadığı durumlar da yaşanıyor.

 

Adana'da bir grup, bir camide toplu olarak teravih namazı kılmak için bir araya geldi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarına aldırış etmeyen grup, polislere saldırdı. Polislere direnen 40 kişi gözaltına alındı.

 

TERAVİH NAMAZI KILMAK İÇİN CAMİYE GİTTİLER

 

Virüse karşı alınan tedbirler sayesinde, salgın tablosunda her geçen gün durumun iyiye gittiği gözlemlenirken, vatandaşların tedbirlere uymadığı durumlar da yaşanmaya devam ediyor. Adana'da bir grup, yasağa rağmen bir camide toplu şekilde teravih kılmak için bir araya geldi.

 

POLİSE SALDIRANLAR GÖZALTINA ALINDI

 

Durum hakkında bilgi alan polis, gruba müdahale etti. Müdahaleyle karşılaşan grup, polise saldırdı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruptan polise direnen 40 kişi gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.