Bakan açıkladı! 'Havalimanlarını sertifikalandıracağız'

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, "Havalimanlarını koronavirüs salgınına karşı sertifikalandıracağız. Salgına karşı bütüncül tedbirleri alan ilk ülke Türkiye olacak. Bayramdan sonra başlaması planlanan iç hat uçuşları güvenle yapılabilecek." dedi.

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 09:58:05
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
742 okunma
Google News

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında normalleşme sürecinde havalimanlarına 'uçabilir sertifikası' vereceklerini belirterek,

 

"Bakanlığımız uhdesinde olan havalimanlarını Covid-19 gibi pandemilere yönelik olarak tekrar düzenliyoruz. Normalleşme süreci kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun öngörüleri doğrultusunda bir sertifikasyon programı hazırladık. Söz konusu sertifikasyon programına yönelik de genelge hazırlayarak havalimanlarına gönderdik. Yakın zamanda tüm havalimanları Covid-19'a karşı her türlü tedbiri almış olacak" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.