Bursa'da herkesin hurdaya verdiği iki araç, sıfır fiyatına satışa çıkarıldı

Bursa'da klasik otomobillere ilgi duyan genç, 40 yıllık iki aracından birini 70, diğerini ise 55 bin liradan satışa çıkardı.

Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2020 09:26:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
944 okunma
Google News

Bursa'da klasik otomobil meraklısı genç, biri 1983 diğeri ise 1981 model olan iki aracını toplam 125 bin liraya satışa çıkarttı. Genç, "Sahip olduğum bu araçların orijinalini bulmak zor. Bu araçlar orijinal olduğu için sıfır otomobil fiyatına satılabiliyor" dedi.

 

HERKESİN HURDAYA ÇIKARTTIĞI ARAÇLARA GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

 

Çocukluğundan itibaren klasik otomobillere büyük merak duyan Yavuz Ünlü, çocukluk hayali olan iki aracı uzun uğraşlar sonucunda bulup almayı başardı. Biri 1983 diğeri ise 1981 model olan orijinal araçlara gözü gibi bakan genç adam bu araçları sıfır otomobil fiyatına satışa çıkarttı.

 

981 model olan araç 70 bin liradan satışa çıkarken, 1983 model ise 55 bin liradan alıcısını bekliyor. Herkesin hurdaya verdiği bu araçlar, Ünlü tarafından sıfır otomobil fiyatına satılıyor.

 

"BENİM ARAÇLARIM TAMAMEN ORİJİNAL"

 

Klasik otomobillere ayrı bir merak duyduğunu ifade eden Yavuz Ünlü, "Bu marka otomobillere ayrı merakım var bu araçların orijinallerini bulmak çok zor. Benim şu anda 5 klasik otomobilim var. Sahip olduğum bu araçların orijinalini bulmak zor. 1981 model olanından piyasada bulmak neredeyse imkansız. Bu araçların çoğu hurdaya gitti benim araçlarım ise tamamen orijinal. Onlara gözüm gibi bakıyorum. Bu iki aracımı 125 bin liraya satışa çıkarttım. Bu araçlar orijinal olduğu için sıfır otomobil fiyatına satılabiliyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.