Bir dönemin sabah şekeriydi! Gecelikli pozuyla büyüledi

Adını Vatan Şaşmaz ile sunduğu Sabah Şekeri ile duyuran sunucu Melike Öcalan, evinin balkonunda geceliği ile verdiği pozla dikkat çekti. 40 yaşındaki sunucu yıllara meydan okuyan güzelliği ile büyüledi.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2020 10:29:07
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1193 okunma
Google News

Bir dönem Sabah Şekerleri programını sunan Melike Öcalan yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden oldu.

 

Pandemi salgınından dolayı önlem amaçlı kendini evinde karantinaya alan ünlü sunucu, sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapıyor.

 

 

Sabah kuşağının şekerlerinden Melike Öcalan, şu an 40 yaşında. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile hayran bırakan ünlü sunucu son olarak beyaz geceliği ile dergi okurken çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

 

Melike Öcalan'ın Instagram'da 21 bin takipçisi var. Güzel sunucu diğer paylaşımlarıyla hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.