Skandalın böylesi! Futbol maçında, tribünlere şişme kadın yerleştirdiler

Koronavirüs salgını sonrası futbola erken dönen ülkelerden ilki olan Güney Kore'de oynanan bir maçta, daha gerçekçi bir hava oluşturması için tribüne cinsel ilişki oyuncakları konuldu. Uygulanan bu yöneteme ise tepkiler gecikmedi.

Dünya Yayın: 19 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 19.05.2020 14:59:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2049 okunma
Google News

Koronavirüs salgınını kısa sürede kontrol altına alan ve pandemi ile olan mücadeleyi az hasarla atlatan Güney Kore futbola erken dönen ilk ülkelerden biri oldu.

 

Futbola erken dönülse de tribünlerde seyircilere izin verilmeyen ülkede ilginç bir olay meydana geldi.

 

Seoul FC Kulübü salgın dolayısıyla seyircisiz oynanan maç için garip bir çözüm üretti. Kulüp, tribüne cansız manken yerleştirdi.

 

Fakat Gwangju maçında taraftarlar bunların cansız manken değil, şişme cinsel ilişki oyuncağı olduğunu fark etti.

 

Duruma taraftarlar büyük tepki gösterirken 'Büyük utanç' olarak nitelendirdi. Tepkilerin ardından Güney Kore ekibi, tribünlerde kullandıkları yapay seyircilerinin cinsel ilişki oyuncakları ile bağlantısı olmadığında ısrar etse de özür açıklaması yapmak durumunda kaldı.

 

Seoul'ün açıklamasında, "Hayranları derinden rahatsız ettiğimiz için çok üzgünüz. En başından beri seks oyuncakları ile hiçbir bağlantıları olmadığını doğruladık. Başından beri amacımız, seyircisiz maçlar için küçük bir eğlence sağlamaktı. Ne olursa olsun FC Seoul'e destek veren, seven herkesten bir kez daha özür dilemek isteriz. Gelecekte bu tür sorunları önlemek için daha fazla özen göstereceği" ifadeleri kullanıldı.

 

Mankenlerin çoğu kadın olsa da aralarında bazı erkeklerin de olduğu ve hepsini sosyal mesafe kurallarına özen göstererek yerleştirdikleri dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.