Korona Osmangazi'nin vizyon projelerini durduramadı!

Salgınla etkin mücadelesi ve sosyal yardımlaşma çalışmalarıyla öne çıkan Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın kalbinde büyük bir değişimi başlatacak olan vizyon projelerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1380 okunma
Google News

 

Salgınla mücadele ederken, şehrin kalbinde büyük bir değişim ve ihtiyacı karşılayacak, Bursa'nın üç büyük yeşil alanının başlangıç noktası olacak olan Osmangazi Meydanı’nın yanı sıra yine Türkiye’de yine ilk olacak olan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde geri sayım başladı.

 

 

HUZUREVİ, ALZHEİMER VE ENGELLİ BAKIM REHABİLİTASYON

 

Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yaşlılar, alzheimer hastaları ve engelli vatandaşlar ile ailelerinin hayatına değerkatacak olan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 14 bin 162 metrekare kapalı alanda   kurulacak olan 200 yataklı huzur evi, 150 alzheimer hastası ile 150 engelliye destek ünitesi ve günlük bakım hizmeti verecek.

 

 

Merkezde hobi bahçeleri, atölyeleri, spor ve müzik salonları ile ailelerin keyifli zaman geçirip dinlenebileceği sosyal alanlar bulunuyor.

 

KORONA İLE HER ANLAMDA MÜCADELE EDİYORUZ

 

Korona salgını ile mücadelelerin her alanda en üst seviyede sürdüğüne dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, değişim ve gelişimi başlatan vizyon projelerin aksamadan devam ettiğini açıkladı.

 

 

Başkan Mustafa Dündar, ‘Vatandaşlarımıza evde kal derken bizler hem salgınla mücadele ediyoruz. Hem de başımızdaki belayı atlattığımızda, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini, sosyal yaşamlarını ve ilçenin ekonomik değerini yükseltecek projelerimiz hızla tamamlıyoruz’ şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.