Kadir Şeker'in sağlık raporu ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar

Konya’da şiddet gören Ayşe D.’ye yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın bıçakla ölümüne neden olan Kadir Şeker’in sağlık raporu ortaya çıktı. Raporda, kavganın Kadir Şeker üzerinde bıraktığı izler detaylarıyla anlatıldı.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 08:34:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
714 okunma
Google News

Konya’da üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker (20), parkta erkek arkadaşı Özgür Duran’ın şiddetine maruz kalan Ayşe D.’ye yardım etmek isterken, erkek şahısla tartışmaya başladı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, tartışmadan sonra oradan ayrılan Kadir’in peşinden giden Duran, onu darp edip boğazını sıktı. Bu sırada cebindeki çakıyı çıkaran Kadir’in iddiasına göre, birlikte yere düştüler. Bıçak Duran’ın kalbine saplandı ve hayatını kaybetti. Tutuklanan Kadir ifadesinde, Duran tarafından darp edilmekten kurtulmaya çalıştığını anlattı.

 

Kadir’in sağlık raporunda, ‘sağ boyun literalinde iki santimetrelik alanda hiperemi, sağ gözaltında 4x2 santimetrelik alanda sıyrık, sol boyun literalinde 6x3 santimetrelik darp izi, sol göz altında sıyrık; sol el başparmakta yüzeysel kesi, sağ el birinci parmakta kesik, her iki dizde beyaz sklerotik değişiklikleri mevcut’ ifadeleri yer aldı. Raporda Kadir’in bütün bu lezyonların ‘kavga sonucu olduğunu’ söylediği de belirtildi. Kriminal raporda ise Kadir’in üzerindeki kazak ve atletin sol göğüs bölgesinde kesikler bulunduğu, bunların bıçak ile meydana geldiği değerlendirildi.

 

Ayşe D. ifadesinde, Duran ile tartıştıkları sırada bir kadının gelerek ne olduğunu sorduğunu, Duran’ın da o kadını kovduğunu anlatmıştı. Savcılığın araştırmasında o kadın da bulundu. İfadesi alınan H.G. adlı kadın “Ben bir şey görmedim, ses de duymadım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.