MasterChef Cemre'nin bikinili fotoğrafı olay oldu

Final haftasında heyecanın tavan yaptığı MasterChef'in hırslı yarışmacısı Cemre, Instagram'daki pozlarıyla takipçilerini resmen büyülüyor.

Yaşam Yayın: 28 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 28.12.2019 09:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8976 okunma
Google News

MasterChef final haftasında Ekin ve Alican'ın ardından Güzide 3. eleme adayı oldu. Böylece 4 isim arasından Cemre, son oyunda da başarılı olarak, yarı finale çıkmaya hak kazanan ilk yarışmacı oldu.

 

Tüm MasterChef yarışmacıları gibi Cemre de özel hayatıyla merak ediliyor. Yarışmada adeta örnek öğrenci gibi disiplinli ve ciddi dursa da Cemre'nin, aslında çocuk ruhlu olduğunu ve cesur Instagram pozlarıyla sizi şaşırtacağını söylesek..

 


Cemre Uyanık 27 yaşında. Cemre'nin sosyal medya hesabına bakıldığında yemek yapmaktan sonra en sevdiği şeylerden biri de seyahat etmek. Güzel yarışmacı seyahat pozlarıyla bir hayli dikkat çekiyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu hayranı.
 

Cemre, yarışmadaki sade görüntüsünün aksine cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor.. Güzel Cemre, bir zamanlar modellik bile yapmış, podyumların tozunu yutmuş... Kendini her alanda geliştirmek isteyen Cemre, Japonca öğrenmek için de büyük çaba sarf etmiş.
 

Sakinliği ile bilinen Cemre, Polonya'da Çağdaş Agun'dan savunma ve dövüş sanatı adına eğitim bile almış... Ve tam bir Anime hayranı. Hatta kendisini onlara benzettiği bir fotoğrafı bile var...
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.