Bursa'da şüpheli koku paniği! Çok sayıda öğrenci hastanelik oldu

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir okulun bulunduğu bölgede yayılan ağır kokudan etkilenen yaklaşık 30 öğrenci, hastanelerde tedavi altına alındı. Öğrencilerin hastanelik olmasına Özel Harekat ve Çevik Kuvvet'in eğitim poligonunda yaptığı biber gazı denemesinin yol açtığı öğrenildi.

Yayın: 26 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.12.2019 15:11:18
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
2130 okunma
Google News

Özlüce Mahallesi'ndeki Meral-Muammer Ağım Ortaokulunun bahçesinde kokuyu hisseden bazı öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirdi.

 

Çocukların rahatsızlanması üzerine okula polis, sağlık, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlileri sevk edildi.

 

112 Acil Servis ekiplerince Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Şehir hastanelerine kaldırılan yaklaşık 30 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay sonrası bir süre bahçede bekleyen öğrenciler, daha sonra sınıflara alındı.

 

Ağır kokunun kaynağının tespit edilmesi için başlatılan çalışma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.