Yasak aşk kanlı bitti! Esra Erol'dan yardım isteyen adam öldürüldü

Esra Erol'un TV programına çıkarak eşinin İdris Coşgun ile kaçtığını ileri süren Ali Keskin, aylar sonra Coşgun, tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Asayiş Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 09:40:33
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1403 okunma
Google News

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun, evini av tüfeğiyle basan Ali Keskin'i silahla vurarak öldürdü. Ali Keskin'in yaklaşık 4 ay önce ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına çıkarak nikahlı eşinin İdris Coşgun ile kaçması sonrası ve 4 yaşındaki çocuğunun alıkonulduğunu iddia etmişti

 

YAKINININ EVİNDE YAKALANDI

 

Jandarma olayın ardından kaçan İdris Coşgun, saklandığı yakınının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede bir av tüfeği ele geçirilirken, cinayette kullanılan silahın ise henüz bulunamadığı kaydedildi. Yapılan incelemenin ardından Ali Keskin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.