CHP, Barış Pınarı Harekatı'nı eleştiren il başkanını görevden aldı

CHP'nin MYK toplantısında dikkat çeken bir karar alındı. Mardin İl Başkanı Ahmet Duyan, Partisinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tutumunu eleştirdiği gerekçesiyle, istifa dilekçesi Genel Merkez'e ulaşmadan görevden alındı.

Siyaset Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 08:54:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1229 okunma
Google News

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan CHP'nin MYK toplantısında alınan bir karar dikkat çekti. "Sivillerin güvenliği alınmadan yapılan bir tezkereye "Evet" demenin doğru bir yanı olmadığını düşünüyorum" diyen CHP Mardin İl Başkanı Ahmet Duyan, Partisinin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili tutumunu eleştirdiği gerekçesiyle, istifa dilekçesi Genel Merkez'e ulaşmadan görevden alındı.

 

İSTİFA DİLEKÇESİ GENEL MERKEZE ULAŞMADAN GÖREVDEN ALINDI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan MYK toplantısında dikkat çeken bir karar alındı.MYK toplantısında CHP Mardin İl Başkanı Av. Ahmet Duyan'ın Barış Pınarı Harekatında partisinin tutumunu eleştirmesi masaya yatırıldı. "Sivillerin güvenliği alınmadan yapılan bir tezkereye "Evet" demenin doğru bir yanı olmadığını düşünüyorum, Ölümlere ve birçok şeye sessiz kalınan bir siyasi anlayışın parçası olamayacağımdan dolayı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla bildiririm" diyen Mardin İl Başkanı Ahmet Duyan, istifası Genel Merkez'e ulaşmadan görevden alındı.

 

DUYAN'IN AÇIKLAMASI MYK'NIN TEPKİSİNE NEDEN OLDU

 

Yaptığı açıklama, Ahmet Duyan'ın CHP'nin tezkere konusundaki tavrını eleştirmesi MYK'nın tepkisine neden olduğu öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.