Cüce striptizci, sevgilisini başka kadınla basınca dehşet saçtı

'Cüce Bridget' lakabıyla tanınan Cheryl Murphy isimli direk dansçısı, aldatıldığını öğrenince sevgilisini bacağından bıçaklamıştı. Murphy'nin, bu saldırıyı önceden planladığı ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 15:57:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2621 okunma
Google News

'Cüce Bridget'' sahne adıyla bilinen Cheryl Murphy isimli direk dansçısı, geçtiğimiz günlerde kendisini aldatan sevgilisini bıçakladığı için Las Vegas'ta tutuklanmıştı.
 

Aynı zamanda cinsel içerikli film yıldızlığı da yapan 38 yaşındaki Bridget, sevgilisini başka bir kadınla yatakta basınca gözü döndü. Erkek arkadaşını bacağından bıçakladı.
 

Erkek arkadaşı bu olaydan hafif yaralanmayla kurtulurken Bridget gözaltına alınıp kefaretle serbest bırakılmıştı.


Yeni bir iddiaya göre 'Cüce Bridget', sosyal medya hesabından sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendi ve zaman kaybetmeden sevgilisinin evinin yolunu tuttu.
 

Yani bu aniden gelişen bir şey değildi ve 'Cüce Bridget' sevgilisinin evine aslında suç işlemek amacıyla girdi. İddiaya göre striptizci, saldırıyı çoktan planlamıştı.
 

Eğer ki bu iddia kanıtlanırsa ünlü striptizci, parmaklılar ardında 15 yıl yatabilir.
 

Hollywood yıldızları Samuel L. Jackson ve Colin Farrell ile birlikte S.W.A.T. filminde de rol alan "Cüce Bridget" lakaplı Cheryl Murphy, yetişkin filmleri kariyerine 20 yıl önce başlamıştı.
 

Bugüne kadar 50'den fazla filmde rol alan Murphy, 2010 yılında Rihanna'ya kucak dansı yapmıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.