Kaz Dağları'nda altın arayan şirkete ruhsat şoku

Maden ve Petrol İşler Genel Müdürlüğü, maden şirketlerinin başvurularının güncel sonuçlarını dün akşam internet sitesinde yayınladı. Süresi dolan inşaat ruhsatları için uzatma talebinde bulunan Kaz Dağları'ndaki Alamos Gold şirketinin adının ruhsat uzatma listesinde yine yer almadığı görüldü.

Gündem Yayın: 19 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2019 11:43:21
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
740 okunma
Google News

Kaz Dağları'nda yaklaşık 200 bin ağaç kesen Kanada firması Alamos Gold'un yerli ortağı Doğu Biga Madencilik şirketi, 13 Ekim'de dolan inşaat ruhsatı için uzatma başvurusunda bulunmuştu. Maden ve Petrol İşler Genel Müdürlüğü'nün 15 Ekim'de açıkladığı uzatma talebi kabul edilen şirketler arasında Doğu Biga Madencilik yer almamıştı.

 

LİSTEDE YİNE YER ALMADI

 

Maden ve Petrol İşler Genel Müdürlüğü, maden şirketlerinin başvurularının güncel sonuçlarını dün akşam internet sitesinde yayınladı. Doğu Biga Madencilik şirketinin adı;Temdit Başvuruları; kabul edilenler listesinde yine yer almadığı görüldü.

 

İNŞAAT FAALİYETLERİNİ ERTELEMİŞTİ

 

Öte yandan Doğu Biga Madencilik firması, ruhsat yenilenme süreci tamamlanana kadar inşaat faaliyetlerini ertelediğini açıklamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.