AK Parti Meclis Toplantısı'na Gündoğdu Marşı damga vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan AK Parti Meclis Toplantısı'nda bir grup Gündoğdu Marşı'nı okudu. Erdoğan da konuşmasına bir süre ara verip marşı dinledi.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 14:42:46
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
864 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis Toplantısı'nda konuşma yaparken mecliste bir grup tarafından Gündoğdu Marşı okundu.Gündoğdu Marşı, Barış Pınarı Harekatı'nın 8'inci gününde gerçekleşen AK Parti Meclis Toplantısı'na damga vurdu.

 

Gündoğdu Marşı'nı söyleyen grubun, marşın orijinalinde yer alan "Üstümüzden eksilmesin Al Bayrağın gölgesi" kısmını değiştirerek "Üstümüzden eksilmesin reisimin gölgesi" şeklinde değiştirmesi dikkat çekti. Erdoğan, marş okunduğu esnada konuşmasına kısa bir süre ara verip marşı dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.