Aleyna Tilki, 'Yine yerdeyim' dedi, mini elbiseli fotoğrafını yayınladı

Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, gözlüklü yeni imajını mini elbiseyle verdiği poz ile takipçilerinin beğenisine sundu. Tilki paylaşımına, "Yine yerdeyim çünkü zirve yeterince serseri değil, sıkılıyorum." notunu ekledi.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 08:43:10
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
1724 okunma
Google News

Aleyna Tilki, çizgili mini elbisesiyle ve gözlüğüyle verdiği cesur pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Aleyna Tilki'nin pahalı ayakkabıları ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

 

"ZİRVE YETERİNCE SERSERİ DEĞİL"

 

2,5 milyon takipçili Instagram hesabından cesur fotoğrafını yayınlayan Aleyna Tilki paylaşıma, "Yine yerdeyim çünkü zirve yeterince serseri değil, sıkılıyorum." ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki'nin fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.