Kim davet ettiyse etti, iyi de etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Bursa’da olacak. Daha doğrusu İnegöl’de

Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 09:16:36
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1985 okunma
Google News

Pazartesi günü açılışı yapılan 42.MODEF  EXPO Fuarı’nı Sırbistan dönüşü ayağının tozuyla ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı’nın  bu programdan sonra Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı’nın son 2 ayda Bursa’ya 2. defa gelecek olması bu kente verdiği önemi gösteriyor. Bu çok güzel bir şey. Demek ki artık Bursa açısından farkındalık oluşmaya başladı.

Güzel olmayan gelişi hakkında sosyal medya mecrasında başlatılan “Kim davet etmiş?” AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel mi? “ ”Bursa’nın ağbisi Hakan Çavuşoğlu mu?” polemiği.

Polemik AK Parti siyasi kulislerinde de son 4 gündür konuşulan tek konu durumunda.Sanki başka hiç önemli konumuz yokmuş gibi..

Kim davet ettiyse etmiş. İyi de etmiş.

Türkiye tarihinin en kritik döneminden geçiyor. Suriye’de  Fırat’ın doğusunda gerçekleştireceğimiz harekat an meselesi. Belki de  bu sabah askerlerimiz sınır ötesine çoktan geçmiş olacak.

Ya da;

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’dan “Bir gece ansızın geliriz dedik ve geldik” sözleriyle Barış Pınarı Harekatı haberini tüm dünyaya duyuracak.

Bilmiyoruz.

Bildiğimiz tek şey,Suriye’de sınırımızda kurulmak istenen terör örgütü PKK’nın suni devletine karşı bir operasyon gerçekleştirmekte olduğumuz.

Bu operasyona  karşı bir tarafta ABD’nin “sınırları aşması durumunda Türk ekonomisini yok ederim” şeklindeki tehditvari çıkışları, diğer tarafta bu coğrafyada  at koşturan küresel güçlerin şeytani sessizliği.

Tek başına yol aldığımız bu tarihi harekatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaman ayırıp Bursa’ya gelecek olması bile büyük mucize. O yüzden o davet etmiş, bu davet etmiş gibi kısır siyasi döngü içine girip de  birilerini yukarı çıkarıp, diğerini aşağılara çekip güç polemiği yaşamanın anlamı yok. Bunun adı  zaten siyaset değil.

Ayrıca velev ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel davet etti.

Ne iyi.

Böylece “selfici vekillerimizin” “aşure dağıtan vekillerimizin”dışında bir “Hanımefendi Vekilimizin” de varlığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan nezdindeki kredisini de öğrenmiş olduk.

Emin olun bugünkü Erdoğan-Vildan fotosundan sonra, ” Bursa siyasetinde ne çok Vildancı varmış da haberimiz yok muş” u da hep beraber göreceğiz!   

 

DEVLETLE İNATLAŞILMAZ!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın göreve geldiğinden bu yana sigaraya karşı bir savaş açtı. Sigara içmeme  rağmen bu tutumunu canı gönülden desteklediğimi belirtmeliyim.

Önce çevresinde kimi görürse görsün elinden sigarayı aldı, bıraktım yazısını yazdırdı.

Ardından restoran, lokanta, cafe ve kahvehane gibi işletmelerde sigara içilmesini yasakladı.

Yetmedi yasağı holdinglerden tutun da ofis gibi küçük işyerlerine kadar taşıdı.

Yetmedi zam üstüne zam yaptı.

Yetmedi son olarak şahsi araçlarda da sigara içilmesine yasak getirdi.

Baktı olmuyor, sigara içişinde artış var. Son olarak Kızılcahamam Kampı’nda sigara ve alkol tiryakilerine sert bir ayar daha çekti:

Vergileri artırıyoruz, içmeye devam ediyorsunuz. Şimdi yine vergileri üç katına çıkaracağız. Pahalı pahalı içersiniz"

Yandık ki tam yandık. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kararından dönmez. Vergileri arttırır. Baktı olmuyor, tütünü kökünden kurutur. Ben sarmaya döndüm, azalttım, siz de azaltın. Yoksa bizim bu devletle inatlaşılmaz!!!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.