Oğuz Yılmaz’ın son sözleri yürek burktu

Yayın: 21 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 21.05.2021 13:30:08
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
1246 okunma
Google News

Ankara oyun havası müziklerinin usta ismi Oğuz Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 53 yaşındaki şarkıcının vefat etmeden önceki son sözleri ortaya çıktı.

Ankaralı ünlü türkücü Oğuz Yılmaz, ailesiyle birlikte yaşadığı evde rahatsızlandı. Durumu fark eden ailesi, sağlık ekiplerine haber verdi. Yılmaz, eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğuz Yılmazın, geçirdiği kalp kirizi sonucu öldüğü öğrenildi.

"SANKİ VEDALAŞIR GİBİYDİ"

53 yaşında hayatını kaybeden Oğuz Yılmazın menajeri, Yılmaz ile geçirdiği son anları anlattı:

"Yakın zamanda buluşup stüdyoda çalışma yapacaktık. Yeni albümünü hazırlamıştım. Okuduğu bir sürü şarkısı var. O şarkılar yakında çıkacak. Geçtiğimiz günlerde saat 17:00 gibi sanatçı arkadaşımız Veli Erdem Karakülah ile birlikte stüdyoya gelmişti. Elinde bağlama vardı. ’Bu saz evimde duruyor. Bunun tellerini yap, zaten bana sen çalıyorsun. Bunu sana bırakıyorum’ demişti. Sanki vedalaşır, ’sazım sana emanet’ dermiş gibiydi. Beni de şu an en çok üzen o zaten. Keşke biraz daha ömrü olsaydı.’’

Oğuz Yılmaz, dün öğlen saatlerinde Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.