O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu!

O Ses Türkiye’de şampiyonu canlı yayında belli oldu. Yapılan elemeler sonrası yarışmanın finaline kalan 2 isim Devrim Seyrek ve Hasan Koçak oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte detaylar…

Yaşam Yayın: 23 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 23.01.2022 15:13:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1790 okunma
Google News

Jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç’un yer aldığı O Ses Türkiye’de Murat Boz’un takımından iki isim, Beyazıt Öztürk’ün takımından üç isim, Oğuzhan Koç’un takımından iki ve Ebru Gündeş’in takımından da üç isim adını finale yazdırdı.

Bu akşam canlı olarak ekrana gelem finalde büyük heyecan yaşandı.

O Ses Türkiye’de son 4’e kalmayı başaran yarışmacılar Hasan Koçak, Hakkı İlek, Mert Yenihayat ve Devrim Seyrek oldu. Şevval Ekiz ve Mustafa Açıkgöz ise alkışlar eşliğinde stüdyodan ayrıldı.

Yapılan son eleme ile birlikte Ebru Gündeş’in takımında yarışmaya devam eden bir isim kalmadı.

Yarışmada şampiyon olma ihtimali kalmayan Ebru Gündeş ‘Artık ben rahatım siz düşünün’ diyerek kendisi için hazırlayan video’yu izledi.

Beyazıt Öztürk, kendi yarışmacılarından olan Devrim Seyrek’in son 4”teki performansını izlerken duygusal anlar yaşadı.

Devrim şarkısını seslendirmesinin ardından ‘Beyaz abi ile birlikte çalışıyor olmak onur verici bir şey. Şarkı söylerken bir şeyler anlatmaya çalışıyorum aslında. Umarım bu size de geçiyordur.” dedi.

O Ses Türkiye’nin finalinde sürpriz bir isim de vardı. 9. sezonun şampiyonu olan ismi Alkan Dalgakıran finalde sahne aldı.

Dalgakıran ‘Şampiyon oldum sonra pandemi geldi. Böylece 2 sene şampiyon olan tek isim oldum‘ diyerek stüdyodakileri güldürdü.

SON 2’YE KALAN İSİMLER

O Ses Türkiye’de finale çıkan iki isim belli oldu. O Ses Türkiye’nin ilk finalisti Oğuzhan Koç’un takımından Hasan Koçak oldu. Diğer finalist ise Beyazıt Öztürk’ün takımından Devrim Seyrek oldu.

Devrim Seyrek final mücadelesinde ‘Yalnızım ben’ isimli şarkıyı seslendirdi.

Seyrek şarkısını söyledikten sonra yaptığı konuşmada, “Buradaki 10 kişi de bence şampiyon. Buraya geldiğimizden beri arkadaşlığı hiç ihmal etmedik.” dedi.

Hasan Koçak final mücadelesinde tulum çalarak ‘cilveloy’ şarkısını seslendirdi.

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

O Ses Türkiye’nin bu yıl kazanan ismi belli oldu. O Ses Türkiye onuncu sezonun şampiyonu Hasan Koçak oldu.

Oğuhan Koç’un takımından olan Hasan Koçak şu açıklamalarda bulundu:

“Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin’den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi. Herkese tüm Türkiye’ye örnek olursa çok sevinirim. Ve en büyük alkış Oğuzhan Koç’a. Çok gururluyum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.