Norm Ender İstanbul'da trafik kazası geçirdi

Son zamanların çok konuşulan rapçilerinden Norm Ender, trafik kazası geçirdi, hastaneye kaldırıldı.

Gündem Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 10:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2100 okunma
Google News

Mekanın Sahibi adlı şarkısıyla rap müzik dünyasına geri dönüş yapan Norm Ender, İstanbul'da Vatan Caddesi'nde aracıyla seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden rapçi, başka bir otomobile çarptı.

 

Hastaneye kaldırılan Norm Ender'in kolunda çıkık, sağ ayağında ise kırık oluştuğu tespit edildi. Ünlü rapçi, önümüzdeki günlerde hastaneden taburcu olacak.

 

Peki, Norm Ender kimdir?

Norm Ender, 25 Mart 1985 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Ender Eroğlu’dur. 10’lu yaşlarda Cartel müzik grubu sayesinde rap müziği ile tanışan Norm Ender, sürekli olarak kavga içerisinde geçen eğitim hayatı nedeniyle lise eğitimine son verdi.

 

Rap dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Norm Ender, 2001 yılında yazdığı rap şarkılarının arkadaş çevresi tarafından sevilmesi nedeniyle rap yapmaya başladı. Atv ekranlarında 2004 yılında yayınlanan Akademi Türkiye müzik yarışması programına katıldı.

 

Yarışmada rap dışında pop parçalar da seslendirmesi istenince yarışmadan olaylı şekilde ayrıldı. 2005 ve 2006 yılları arasında vatani görevini yerine getirdi ve 1 yıl ara verdiği müzik yaşantısına geri döndükten sonra Playboy, Son Uyku, Kafam Bir Milyon, ve Eksik Etek gibi şarkılarıyla kırılması zor rekorlara imza attı.

 

Norm Ender, küfür içeren Eksik Etek şarkısıyla, özellikle sosyal medyada tanınmıştır. Bu şarkısı bir gün içerisinde 2,5 milyon, 1 ayda ise 40 milyon kişi tarafından dinlenmiştir. Bu nedenle Norm Ender, 2006 yılında YouTube’da en çok dinlenenler arasında 17. sırada yer aldı.

 

2010 yılında Enderground ve yine aynı yıl İçinde Patlar ile müzik piyasasına giriş yaptı, 2017 yılında ise Aura isimli albümü ile müzik kariyerini sürdürdü. son albümünden 2 yıl sonra söz ve müziği kendisine ait olan “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı ile dönüş yaptı.

 

Ünlü rapçi, sosyal medya hesabından yeni şarkısını, ”Size şarkı yapacağım demiştim, bak ben sözümü tuttum! Yeni teklimizin kapağı budur dostlarım. Eski çeteye selam olsun, bu hafta buralarda olun! Görüşürüz…” sözleriyle sevenleriyle paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.