'Nilüfer’i birlikte geleceğe taşıyacağız'

Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, seçim çalışmaları kapsamında gezdiği tüm yerlerde vatandaşın AK Parti belediyeciliğini istediğini gördüğünü söyledi.

Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 13:22:25
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1281 okunma
Google News

Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Sahin, önceki gün de Üçevler,  Alaaddinbey ve Demirci mahallelerindeydi. Kahvehane, sağlık ocağı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şahin, vatandaşların samimi ve içten ilgisiyle karşılandı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Necati Şahin, bugün olduğu gibi 31 Mart’tan sonra da hep halkın içinde olacaklarını belirterek, “Öyle haftanın bir günü değil her günü birlikte olacağız. Bu şehri birlikte geleceğe taşıyacağız. Nilüfer'in, Nilüferli’nin gönlü AK Parti diyor. Sahadaki izlenim gayet iyi ve bu bize ayrı bir heyecan veriyor. Bu seçimde Nilüfer’de AK Parti zaferi geliyor” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.