Nilüfer'de yağmur, tiyatro coşkusuna engel olamadı

Bursa Nilüfer'de Balat Atatürk Ormanı’nda 15 kısa oyunun arka arkaya sahnelendiği 8 saatlik “Vur Yağmala Yeniden Maraton”, serin havaya ve yağmura rağmen seyirciden büyük ilgi gördü.

Yayın: 10 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 10.10.2021 11:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
382 okunma
Google News

Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban’ın bir açıkhava gösteri alanı projesi olarak hayata geçirdiği “Ormandaki Kulübe” ve “Vur Yağmala Yeniden”, 3 ay süreyle 5 farklı episodun sahnelenmesinin ardından 8 saatlik maraton ile tamamlandı. Ağustos ayından buyana 5 episod şeklinde sahnelenen 15 kısa oyunun, 15 dakikalık aralarla arka arkaya sahnelendiği 8 saatlik tiyatro maratonu büyük ilgi gördü. 5 yönetmen, 16 oyuncu, 15 kısa oyunla, muhteşem bir tiyatro deneyimi olan “Vur Yağmala Yeniden Maraton”u keyifle izleyen tiyatroseverler, zaman zaman artan yağmura rağmen alanı terk etmediler.

Ormanda şemsiyeler ve ısıtıcılar altında 8 saat boyunca tiyatro izlemenin keyfini çıkaran ve benzersiz bir deneyim yaşayan izleyicilere aralarda çay, kahve ve yiyecek ikram edildi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da 8 saatlik tiyatro maratonunu izleyerek, zaman zaman yağmurluklarla sahneye çıkan oyuncuların heyecanına ve seyircilerin keyfine ortak oldu.

Bu proje ile yaz boyunca Bursalı tiyatroseverleri doğanın kucağında tiyatro ile buluşturan Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban, gecenin sonunda tüm ekibi sahneye davet ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.