Nilüfer Belediyesi çalışanlarından kan bağışı

Nilüfer Belediyesi personeli, Kızılay’ın Halk Evi’nde düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi. Çalışanlar, gün boyu Halk Evi’nde bulunan Kızılay gezici kan alma birimine giderek, 50 ünite kan verdi.

Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 11:07:57
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
726 okunma
Google News

Kan ihtiyacının arttığı, pandemi nedeniyle de kan bağışının düştüğü bu dönemde, Nilüfer Belediyesi personeli duyarlılık göstererek Kızılay’a kan bağışında bulundu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne gelen Kızılay gezici kan alma birimi, gün boyu çalışmalarını burada sürdürdü. Nilüfer Belediyesi çalışanlarından kan vermek isteyenler, önce sorgulama formunu doldurdu. Doktor kontrolünden sonra kan değerleri uygun olan personel, kan bağışında bulundu. Nilüfer Belediyesi personelinin ilgi gösterdiği kampanyada, 50 ünite kan toplandı.  

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de kan alma birimini ziyaret ederek, destek olan çalışanlara teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.