Nilperi Şahinkaya'nın, havuz pozuna beğeni yağdı

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Nilperi Şahinkaya, tatil sezonunu açtı. Havuz başında verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncunun fotoğrafına adeta beğeni yağdı.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2020 21:15:35
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
2975 okunma
Google News

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Nilperi Şahinkaya, tatil sezonunu açan isimler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Şahinkaya, tatilinden ilk kareleri takipçileriyle paylaştı.

 

PAYLAŞIMI BEĞENİ TOPLADI

 

Instagram hesabında 786 bin takipçisi bulunan Nilperi Şahinkaya, havuz pozunu takipçileriyle paylaştı. Şahinkaya'nın bu paylaşımına 30 binin üzerinde beğeni geldi.

 

 

Öte yandan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde de havuz başında çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımına da 70 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum gelmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.