Nihal Candan'dan kar üstünde mini şortlu poz

Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyuran Nihal Candan, Instagram hesabından bir kıyafet markasının reklamını yapmak için kar üzerinde mini şortla poz verdi.

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 13:55:20
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1780 okunma
Google News

Moda programlarıyla ünlenen ve şimdilerde kendi mekanlarının işletmeciliğini yapan Nihal Candan, sosyal medya üzerinden reklam yapmak için her şeyi göze almaya başladı.

 

 

Şimdilerde kendi güzellik merkezi ve restoranını işleten Nihal Candan 780 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram'dan markalarla reklam işbirlikleri yapıyor. Candan son olarak soğuk havaya ve kara aldırış etmeden süper mini şortlu kıyafetinin tanıtımı yapmak için kendisini bahçeye attı. Kar üzerinde göğüs dekolteli ve şortlu kombiniyle poz veren Candan, cesaretiyle takipçilerini şaşkına çevirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.