Müzede ‘selfi’ günü

Dünya genelinde müzelere ilgiyi artırmak amacıyla sosyal medya üzerinde başlatılan ‘Müzede Selfie Günü’ etkinliğine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı. Başkan Aktaş, Karagöz Müzesi’nde yaptığı öz çekimi ‘sosyal medya hesapları üzerinden’ takipçileriyle paylaştı.

Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 11:10:12
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1076 okunma
Google News

Müze ve ören yerlerine ilgiyi artırmak için oluşturulan #museumsefieday uzantılı tag, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gelenek haline geldi. Türkiye’nin birçok müze ve ören yerinde, 15 Ocak Müzede Selfie Günü nedeniyle eş zamanlı etkinlikler düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Ankara ziyareti öncesinde Karagöz Müzesi’ne gelerek, etkinliğe katıldı.

 

Çektiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarında ‘Bugün 15 Ocak #muzedeselfigunu. Ankara programından önce ben de Karagöz Müzesi’nde öz çekim yaparak güne başladım. Gençlerimizi ve çocuklarımızı, ‘yoğun bir dönemin ardından’ tatilde müzelere bekliyorum. Unutmayın, parolamız: #bursamuzedeyim. Haydi, kalın sağlıcakla. #museumsefieday notu ile paylaşan Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’ne ait müzelerin pazartesi günleri hariç 09:30-17.30 saatleri arasında vatandaşlara açık olduğunu ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.