Mustafakemalpaşa’nın kanayan yarasına neşter

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Hamidiye mahallesinde kötü kokuya neden olan kanalizasyon deşarj hattında incelemelerde bulundu.

Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 15:17:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1167 okunma
Google News

Başkan Kanar, yıllardır ilçenin kanayan yarası haline gelen ve uzun zamandır artan şikayetler nedeniyle Hamidiye mahallesindeki ana kanalizasyon deşarj noktasından çevreye yayılan kötü kokunun kaynağını yerinde gördü. Mevcut durumdaki kanalizasyon alt yapısının gelişen ve büyüyen Mustafakemalpaşa’ya artık yetersiz kaldığı ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Teknik ekibimizle yaptığımız çalışmalar sonucunda sorunun kanalizasyon hatlarından kaynaklandığını görüyoruz. Kısa zamanda ilçemizin kanayan yarasına neşter vuracağız.” dedi.


Yarım asrı aşkın süredir kullanılan kanalizasyon hatlarını ve yaşanan sorunu BUSKİ Şube Müdürlüğüne ilettiklerini belirten Başkan Kanar, “Yakın zamanda fizibilitesi tamamlanan başlangıç bölgelerinde vuracağımız ilk kazmayla Mustafakemalpaşa'nın alt yapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerimizi hayata sokacağız.” şeklinde konuştu.


‘Gereken adımları attık’ Kanalizasyon sorunuyla değil, gerçekleştirilen başarılı çalışmalarla gündemde olmak istediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, biz gereken adımları attık. Bundan sonra BUSKİ’nin çizeceği yol haritasıyla birlikte sorunun yüksek olduğu bölgelerde zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağını söyledi. ‘Sorunun farkındayız’ Başkan Kanar, “Göreve gelmeden önce Vizyon projelerimizi anlattık, bunların en başında da içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi gerektiğini kapı kapı gezdiğimiz her yerde dile getirdik. Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunun farkındayız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.