Murat Boz'un eski eşi Eliz Sakuçoğlu sevgilisiyle dudak dudağa!

Murat Boz ile boşanmasının ardından pek çok ünlü isimle anılan Eliz Sakuçoğlu, son sevgilisi Semih Ergun ile öpüştükleri pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 10:11:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4322 okunma
Google News

Daha önce Hakan Sabancı ve Ekin Mert Daymaz ile birliktelik yaşayan Eliz Sakuçoğlu, çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtı. Önceki sevgilileriyle kameralardan sürekli kaçan ve el ele bile görüntü vermeyen Sakuçoğlu, yeni ilişkisinde bu tabuları yıktı.

 

DJ Semih Ergun ile birlikte kısa süre önce birlikte oldukları ortaya çıkan Eliz Sakuçoğlu, birlikte çıktıkları tatilden dudak dudağa pozlarını paylaştı. Sakuçoğlu'nun bu paylaşımı, önceki sevgililere nispet olarak yorumlandı.

 

Peki Eliz Sakuçoğlu kimdir?: Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya‘da doğmuştur. Bir kardeşi vardır. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya‘ya taşınmış ve Bremen’de yaşamaya başlamış, eğitimini bu şehirde almıştır.

 

14 yaşındayken Bremen’de harçlığını çıkartmak amacı ile bir mağazada çalışmaya başladı. 

Bremen’de ünlü isimlerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcı olarak çalıştı.

 

Eliz Sakuçoğlu, annesiyle babasının 1992 yılında boşanmasının ardından 2005 yılında İstanbul’a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır.

 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde 2005 yılında 3 bölüm rol aldı.

 

Eliz Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunuculuğunu yaptığı ve çekimleri Arjantin‘de yapılan Fear Factor yarışmasına katılarak birinci oldu ve büyük ödül 50 bin TL kazandı.

 

İmaj danışmanlığı, oyunculuk, moda tasarımcılığı ve fotomodellik gibi kimlikleri bulunan Sakuçoğlu, birçok ünlü isme kliplerinde giyecekleri kıyafetleri hazırladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.