Muharrem İnce'ye partiyi kuramadan büyük şok

Muharrem İnce'nin partileştirmeye çalıştığı Memleket Hareketi'nin Kurucular Kurulu Üyesi olan Erkin Şahinöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ekipten ayrıldığını duyurdu. Şahinöz paylaşımında, "Ben dikine giden bir insanım, siyasete uyum gösteremeyeceğim" ifadesini kullandı.

Siyaset Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 10:38:21
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1553 okunma
Google News

Muharrem İnce'nin başlattığı ve partileşmeye gitmesi söz konusu olan Memleket Hareketi'nin Kurucular Kurulu'nda yer alan Erkin Şahinöz, kuruldan ayrıldı. FED eski ekonomisti ve toplum bilimci olan Erkin Şahinöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Memleket Hareketi'nden ayrıldığını duyurdu.

 

"AYRILMA NEDENİMİ BAŞKAN'A İLETTİM"

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahinöz şu ifadeleri kullandı:

 

"Kurucu Kurulu'nda olduğum Memleket Hareketi'nden ayrıldım. Ayrılma nedenimi Sn. Başkan'a ilettim. 'Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım. Ama size sevgim ve saygım en üst düzeyde, her zaman yanınızdayım' Harekete Başarılar..."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.