Muhabirlerin sorusu, karnı burnundaki Hazal'ı kızdırdı

Oğulları Fikret'i kucaklarına almak için gün sayan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bebekleri için alışverişe çıktı. Muhabirlerin "Kilo aldınız mı?" sorusu ise 8 aylık hamile olan Kaya'nın canını sıktı.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 11:05:48
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1210 okunma
Google News

8 aylık hamile Hazal Kaya ve eşi Ali Atay çifti sinema keyfi sonrası oğulları Fikret için alışveriş yaptı. Geçtiğimiz akşam İstinye Park'ta görüntülenen çift, bebek odası alışverişinin devam ettiğini söyledi. Alışveriş sonrası AVM girişinde güvenlik kontrolüne takılın çiftten Hazal Kaya, aracın bagajı açılmayınca araçtan inmek zorunda kaldı. Bir süre bagajı açmaya uğraşan Kaya'ya güvenlik görevlisi torpil geçmedi. Aracın bagajının açılmasını isteyen güvenlik görevlisi, kontrolün ardından Kaya'yı gönderdi.

 

 

"ÇOK AYIP"

 

AVM çıkışı muhabilerin sorularına cevap veren anne adayı Kaya, "Hamilikte kaç kilo aldınız" sorusunu duyunca "Sorulur mu öyle bir soru çok ayıp" diyerek uzaklaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.