Müge Boz sessizliğini bozdu. Hamilelik söylentilerine cevap verdi

Oyuncu Müge Boz (36), basketbolcu eşi Caner Erdeniz (33) ve kızı Vina ile yürüyüşe çıktığı Belgrad Ormanı'nda objektiflere takıldı.

Yaşam Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 17:16:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1501 okunma
Google News

'Akıncı' dizisiyle ekrana gelen Müge Boz, "Bugün set yok, ailece yürüyüşe çıktık. Set güzel gidiyor, dizide hareket ve aksiyon var ama benim oynadığım karakter o tipte biri değil. O yüzden benim aksiyon sahnelerim yok" dedi.

 


Hangi tür işlerde rol almayı sevdiği sorusuna ünlü oyuncu, "Aslında bir de romantik komedi işi olursa fena olmaz. Romantik komedi işlerini de seviyorum" cevabını verdi.

 

 

 

 


Müge Boz, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan "ikinci çocuğa hamile olduğu" şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

 


36 yaşındaki oyuncu, "Evet öyle bir şey yazılmış ama ikinciye hamile değilim. İkinci çocuğu düşünüyoruz ama şu an bebek beklemiyoruz" dedi.2019'da basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz, aynı sene kasım ayında kızı Vina'yı kucağına almıştı.

 

 

 



Aralık 2020'de "Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular" programına konuk olan oyuncu, “İkinci çocuğu istiyoruz. Kız ya da erkek benim için fark etmiyor. Vina’da olduğu gibi yine cinsiyetini önceden öğrenmek istemiyoruz. Bu daha heyecanlı” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

KAYNAK: cnnturk.com.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.