Müge Anlı'nın sosyal medyaya sızan fotoğrafı çok konuşulacak

Şimdilerde sunduğu sabah kuşağı programıyla milyonları ekrana kilitleyen ünlü sunucu Müge Anlı gençlik fotoğrafıyla herkesi şaşırttı. Anlı'nın gençlik fotoğrafını görenler "Güzelliğini korumayı başarmış" yorumlarını yaptı.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2020 10:51:25
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1820 okunma
Google News

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programın başarılıcı sunucusu Müge Anlı'nın hakkında neredeyse her detay merak ediliyor. Kızından, kıyafetlerine kadar her şeyi merak konusu olan Anlı'nın şimdiye kadar hiç görmediğiniz fotoğrafları sosyal medyaya sızdı.

 


 

Kişiliği ve işindeki başarısıyla binlerin gönlünde taht kuran Müge Anlı, gençlik fotoğrafıyla sevenlerini bir kez daha şaşırtmayı başardı.
 

Sosyal medyada nostaljik paylaşımlar yapan bir sayfanın başarılı sunucunun gençlik fotoğrafını tekrar paylaşması sonucu Anlı'nın güzelliği ile yıllara nasıl meydan okuduğunu gözler önüne serdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.