Mudanya Kavşağı’nda gece mesaisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Acemler Kavşağı’na nefes aldırmak amacıyla Mudanya Kavşağı’nda hayata geçirdiği ikinci bağlantı kolunda kiriş montajlarına başlandı.

Yayın: 19 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 19.07.2022 16:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
136 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da günlük ortalama geçişin 180 bin araç civarında olduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden yüzde 10-12 daha fazla yoğunluğun bulunduğu Acemler'deki trafiği rahatlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Daha önce Acemler Kavşağı bağlantı kollarında şerit genişletmesi yapan, Hayran Cadde ile Oulu Cadde’yi tüp geçitle birbirine bağlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki trafiği doğrudan etkileyen Mudanya Kavşağı mesaisine hız verdi. Mudanya Kavşağı’nda projelendirilen, Odunluk, Dikkaldırım ve Beşevler yönünden gelen araçların ‘stadyum yanından’ şehir merkezine gidebilmesine imkan tanıyan kolda asfaltlama çalışmaları tamamlanırken; ikinci kolda montaj başladı. Odunluk, Dikkaldırım ve Beşevler yönünden gelen araçların Mudanya ve İzmir istikametine doğrudan bağlantısını sağlayacak 220 metrelik köprü imalatı için 38 kiriş montajı yapılacak. Çalışmalar, bölgedeki trafik yoğunluğu da düşünülerek, gece saatlerinde gerçekleştiriliyor. Büyük bir dikkatle vinç aracılığıyla kaldırılan kirişler, köprü ayaklarına monte ediliyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen montajın ardından asfaltlama yapılacak ve Acemler’in yükünü biraz daha azaltacak kavşak bağlantı kolu trafiğe açılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.