'Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz'

Cumhur İttifakı’nın Mudanya Belediye Başkanı Dr. A. Murat Ünal, Eğitim Mahallesi Burgazpark Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Ünal, “Eğitim mahallemizin sorunlarını çözmek için ortak akılla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Çünkü biz siyasette, Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz” dedi

Yayın: 17 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.02.2019 17:47:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2103 okunma
Google News

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Küçüksanayi Sitesi ve Ömerli Mahallesi esnafını ziyaret eden Dr. Ünal, sorunları dinledi, talepleri not aldı.  

Dr. Ünal’ın bir sonraki ziyareti Eğitim Mahallesi Burgazpark Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Site sakinlerinin beklentilerini dinleyen Dr. Ünal’a, “Mudanya kaybettiği zamanı geri kazanacak. 1 Nisan’dan itibaren Mudanya’nın farklı siyasi görüşlere sahip her kesimiyle bir araya gelip, saygı çerçevesinde ortak akılla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Çünkü biz siyasette, Mudanya halkının üstünde bir güç tanımıyoruz” dedi.

Site sakinlerinin metro taleplerini de değerlendiren Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, “Bu konuda ilçemize yatırım da olmadığını biliyoruz. Metro hattının gelebilmesi çok zor bir iş değil. Merkezi hükümet bütçesi tarafından da yapılan metrolar var. Siz bize bu yetkiyi verirseniz bunu projelendirip,  Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki kardeşlerimizle güç birliği oluşturup merkezi hükümetimizin dahilinde yapabiliriz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.