Mucize Doktor'un Beliz'i makyajsız haliyle olay oldu

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'da 'Beliz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazal Türesan'ın eski görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Yaşam Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 10:37:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
6927 okunma
Google News

FOX ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'da 'Beliz' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan'ın eski hali sosyal medyayı karıştırdı.
 

Instagram'da ünlü isimlerin geçmişteki görüntülerini ve şu anki hallerini yan yana koyarak değişimlerini gözler önüne seren 'Bunun adı evrim' isimli sayfa, Hazal Türesan paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 34 yaşındaki Türesan'ın yıllar önceki halinin yer aldığı paylaşıma, ''Eskiden güzelmiş, şimdi canlı ceset gibi'', ''Dudağını, burnunu, kaşını anladım da, gözüne de mi estetik yaptırdın?'', ''Estetiğin gücü adına!'' ve ''Harbiden evrim!'' gibi bir yığın yorum yapıldı.

 


 

Dizide her ne kadar sert görünmeye çalışsa da, içten içe duygusal ve yaralı bir iş kadınını canlandıran Türesan, her şeye rağmen güzelliği ve yeteneğiyle adından söz ettirecek gibi...
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.