Mucize Doktor'da sürpriz ayrılık! Kadrodan çıkartıldı

Mucize Doktor dizisinin kadrosundan ayrılmasıyla gündem olan güzel oyuncu Özge Özder, bu kararın kendisine ait olmadığını ve yapım şirketi tarafından kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 10:34:49
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1435 okunma
Google News

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, koronavirüs salgınından dolayı ara verdiği çekimlere önümüzdeki hafta başlıyor.

 

Mucize Doktor'un kadrosunda, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Reha Özcan, Murat Aygen gibi adlar yer alırken, diziden gelen bir ayrılık haberi izleyenleri bir hayli üzdü.

 

Dizinin kadrosundan ayrılan oyuncu Özge Özder sosyal medyadan açıklama yaptı.

 

Dizide Kıvılcım karakterini başarıyla canlandıran Özder, kadrodan çıkmasının kendi kararı olmadığını ifade etti.

 

İzleyicilerden gelen tepkiler üstüne Twitter hesabından bir açıklama yapan Özder, kadrodan kendi isteğiyle ayrılmadığını ifade ederek "Çıkan haberlerde ki 'ayrıldı' başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden çok daha çok üzgünüm" şeklinde konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.