MHP kulislerini dalgalandıran bilgi! Görev değişikliği mi var?

MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MHP Bursa İl Yönetiminde bir görev değişikliği söz konusu…

Bursa Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 10:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
96 okunma
Google News

MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MHP Bursa İl Yönetiminde bir görev değişikliği söz konusu…

Bursa’da 2 dönemdir MHP İl Başkanlığı görevini yapan ve teşkilatlara tam hâkim olan kamuoyunda da sevilen, güçlü karaktere sahip İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın yerini Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin’e bırakacağı iddia edilirken, İl Yönetiminin de görevden alınıp alınmayacağı noktasında net bir bilgi edinilemedi.

MUHAMMET TEKİN TEŞKİLATLARIN SEVİLEN İSMİ

MHP kulislerinde kısa zamanda çalkantıya yol açan iddiada, görev değişikliğinin İl Başkanı Cihangir Kalkancı’ya tevdi edildiği belirtilirken, yerine gelmesi beklenen Muhammet Tekin Bursa 2. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı olarak teşkilatlarda da seviliyor.

Bir başka iddiaya göre, görev değişikliğinin netleştiği ancak bu değişikliğinin kongre öncesinde yapmak yerine kongre sürecinde yapılacağı da konuşuluyor.

KALKANCI GENEL MERKEZ’DE GÖREV ALACAK İDDİASI

Cihangir Kalkancı’nın önümüzdeki dönemde Genel Merkez’de görev alacağı gelen bilgiler arasında…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.