Mhp Osmangazi İlçe Teşkilatı çocukları sevindirdi

Ramazan ayının son gününe girmemizle bayram sevincini başta çocuklar olmak üzere herkes yaşamaya başladı. Koronavirüs gölgesinde geçecek ikinci Ramazan Bayramı münasebetiyle Milliyetçi Harekat Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından, ' Her çocuk bayramlık ister' sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklara bayram için hediye çeki dağıtıldı.

Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1172 okunma
Google News

Milliyetçi Harekat Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından, ' Her çocuk bayramlık ister' sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklara bayram için hediye çeki dağıtıldı.

 

Bursa'da çocukları bir nebze bile olsa mutlu edebilmek için Milliyetçi Harekat Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ' Her Çocuk Bayramlık İster' sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklara hediye çeki dağıtıldı. Çekleri alan çocukların mutluluğu ise yüzlerine yansıdı. 


 

 

“ÇOCUKLARIMIZI BU BAYRAMDA DA UNUTMADIK”
 

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yapan MHP Osmangazi İlçe Teşkilatı Başkanı Seyfi Seyfioğlu şunları söyledi:

  “Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken ülke olarak milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz covid-19 sürecinden geçiyoruz.

  Bu zamanlarda ülkemiz bir çok açıdan zor olan bu süreci büyük bir metanet ve bilinçle aşmaya çalışmaktadır.Virüs salgınının başladığı mart ayından itibaren gerek Sağlık Bakanlığı gerek belediyele-rimiz gerekse de güvenlik güçlerimiz tarafından hiçbir vatandaşımız mağdur edilmemiştir.Hatta devletimiz dünyaya sağlık yardımında dahi bulunmuştur.


 

 

  Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu bayramda da unutmadık.Ramazan ayında yapmış olduğumuz  projelere ilave olarak hediye çeki dağıtımını tamamlamış bulunmaktayız.

  Bu vesile ile  Ramazan Bayramı’nızı  en kalbi duygularımızla kutlar birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlara ulaşmanızı temenni ederim.”


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.